Nutriční hodnoty (Vepřová játra na anglické)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 964 kJ / 2 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
| Tuky | 191,00 g |
| – nasycené | 87,06 g |
| – nenasycené | 93,63 g |
| –– mononenasycené | 77,29 g |
| –– polynenasycené | 16,34 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 5,64 g |
| Cholesterol | 2,30 g |
| Sodík | 3,89 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 71,54 g |
| – cukry | 6,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřových jater | Játra vepřová | 700 g |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
| 200 g 200 g anglické slaniny (nebo špeku) | Anglická slanina | 200 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 1 ks 1 ks menší cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| 0,5 0,5 lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |