Nutriční hodnoty (Bramborový salát z čerstvé zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 196 kJ / 286 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,52 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g | 
| Tuky | 0,94 g | 
| – nasycené | 0,18 g | 
| – nenasycené | 0,45 g | 
| –– mononenasycené | 0,12 g | 
| –– polynenasycené | 0,34 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 16,58 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 222 mg | 
| Sůl | 0,47 g | 
| Sacharidy | 53,16 g | 
| – cukry | 10,36 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 250 g | 
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g | 
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| majonéza | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | 
 
	