Nutriční hodnoty (Omeleta se šruchou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 870 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 34,21 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 20,45 g |
| –– mononenasycené | 15,46 g |
| –– polynenasycené | 4,99 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 779 mg |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 6,72 g |
| – cukry | 3,57 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý |