Nutriční hodnoty (Džem z červeného rybízu, borůvek a rynglí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 457 kJ / 1 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 2,40 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 39,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 413,00 g |
| – cukry | 409,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 600 g |
| 200 g 200 g borůvek | Borůvky čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g rynglí | ||
| 350 g 350 g krupicového cukru | Cukr bílý | 350 g |
| 1 1 Gelfix 3:1 | Želatina cukrářská |