Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 663 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 8,60 g |
| – nasycené | 2,06 g |
| – nenasycené | 4,69 g |
| –– mononenasycené | 2,82 g |
| –– polynenasycené | 1,87 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky bez kůže | Kuře prso | 700 g |
| 200 g 200 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 200 g |
| 100 g 100 g černého jeřábu | ||
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového krému | Ocet balsamikový červený | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kurkuma | Kurkuma mletá |