Nutriční hodnoty (Pečená hrušková povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 251 kJ / 2 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,54 g |
| Tuky | 7,60 g |
| – nasycené | 1,26 g |
| – nenasycené | 4,59 g |
| –– mononenasycené | 0,82 g |
| –– polynenasycené | 3,77 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 90,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 657,26 g |
| – cukry | 579,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg očištěných a vykrájených hrušek | Hruška čerstvá | 3000 g |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička skořicového cukru | Cukr skořicový | 5 g |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
| šťáva z jednoho citronu (nebo 1 lžička kyseliny citronové) | Citrón čerstvý | |
| trochu trochu rumu (není nutné) | Rum |