Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk v křenovém aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 667 kJ / 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
| Tuky | 0,91 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,56 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 26,61 g |
| – cukry | 12,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| želatina na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce smetanového křenu | Křen sterilovaný | 37.5 g |