Nutriční hodnoty (Vepřová omáčka z bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 439 kJ / 2 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 238,46 g |
– nasycené | 65,40 g |
– nenasycené | 125,29 g |
–– mononenasycené | 101,90 g |
–– polynenasycené | 23,39 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 29,20 g |
– cukry | 19,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |