Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová omáčka z bůčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 439 kJ /
2 734 kcal
Bílkoviny114,05 g
– z toho živočišné bílkoviny109,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky238,46 g
– nasycené65,40 g
– nenasycené125,29 g
–– mononenasycené101,90 g
–– polynenasycené23,39 g
––– omega 31,00 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 3,67 g
Sůl8,75 g
Sacharidy29,20 g
– cukry19,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového bůčku Vepřový bok 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
250 g 250 g rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.