Pekáčky

rudovlaska Kuchařka: rudovlaska

Doba přípravy: 1 hodina cca 10 Pro začátečníky 0 názorů

Suroviny

3 hrnky hladké mouky
3 KL soli
špetka prášku do pečiva
1 hrnek vody (podle potřeby přidáváme)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do větší misky dáme mouku a smícháme se solí a kypřícím práškem. Nakonec přidáme vodu a podle potřeby přidáváme.

  2. Uděláme placky a vložíme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180°C.

  3. Rozkrájíme na půlky, protože po upečení jsou velice horké.

Poznámka

KL - kávová lžička

U nás se to většinou podává na snídani s bílým kafem, je to výborné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pekáčky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo