Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestková povidla v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie42 513 kJ /
10 161 kcal
Bílkoviny45,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,50 g
Tuky14,00 g
– nasycené2,80 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené6,30 g
––– omega 32,10 g
Vláknina175,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 375,80 g
– cukry2 200,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 kg 7 kg vypeckovaných švestek Švestky čerstvé 7000 g
0,4 dl 0,4 dl octu Ocet lihový 40.00000059604645 ml
1,5 kg 1,5 kg cukru Cukr bílý 1500 g
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.