Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka v karamelu s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 144 kJ /
1 468 kcal
Bílkoviny21,38 g
– z toho živočišné bílkoviny2,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,00 g
Tuky89,85 g
– nasycené31,45 g
– nenasycené56,75 g
–– mononenasycené35,20 g
–– polynenasycené21,55 g
––– omega 30,30 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy133,67 g
– cukry114,17 g
––– laktóza3,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
3 lžíce 3 lžíce smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 75 ml
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
100 g 100 g plátků mandlí Mandle loupané 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.