Nutriční hodnoty (Jablka v karamelu s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 144 kJ / 1 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
| Tuky | 89,85 g |
| – nasycené | 31,45 g |
| – nenasycené | 56,75 g |
| –– mononenasycené | 35,20 g |
| –– polynenasycené | 21,55 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 19,75 g |
| Cholesterol | 129 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 133,67 g |
| – cukry | 114,17 g |
| ––– laktóza | 3,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 100 g 100 g plátků mandlí | Mandle loupané | 100 g |