Karamelový svařák

hanahcotton Kuchařka:

Nápoje 6 názorů

54

Suroviny

1 l červeného vína
3 lžíce pískového cukru
5 hřebíček
1/2 badyánu
2 skořice
kolečko pomeranče
kolečko citrónu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrólku nasypeme cukr, přidáme skořici, hřebíček a badyán. Zahříváme na ohni za stálého míchání a jakmile se začne cukr rozpouštět, přidáme pomeranč a citrón. Cukr začne karamelizovat a když už nebudete moct karamel zamíchat - ztvrdne - nalejte na něj červené víno. Vše nechte vařit.

  2. Jak příjde nápoj do varu, sundejte ze sporáku, přikryjte pokličkou a nechte 5 minut odstát.

  3. Pak už stačí jen přecedit a v dobré společnosti popíjet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Karamelový svařák

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: svařák recept svařák recept na svařák jak se dělá svařák recept svařák jak udelat svarak svařák s karamelem jak se vaří svařák pravý svařák jak uvařit svařák jak udělat dobrý svařák jak na svařak recepty na svařák karamelový punč recept na pravy svarak pravý svařak recept dobrý svařák svařák z červeného vína jak vařit svařák jak uvarit dobry svarak

Zapomněl/a jsem heslo