Nutriční hodnoty (Domácí květáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 816 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 20,96 g |
| – nasycené | 4,11 g |
| – nenasycené | 13,76 g |
| –– mononenasycené | 9,51 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 13,45 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 30,56 g |
| – cukry | 11,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
| 1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 10 ml 10 ml oleje olivového (1 pl) | Olej řepkový | 10 ml |
| 20 g 20 g pohankové krupice (2 pl) | Krupice pohanková | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |