Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pastiera Napoletana po česku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2014 20:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie28 412 kJ / 6 791 kcal
Bílkoviny161,82 g
Tuky247,42 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 784 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy967,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Původní recept je např. zde:

http://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana/

Grano cotto lze koupit zde:

https://www.monacoint.com/eshop/catalog/3165

Zde lze zakoupit vodu z pomerančových květů:

http://www.cajkorenikuskus.eu/product.php?id_produ...

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

17. 7. 2020 13:05

No, do Velikonoc ještě daleko předaleko že;-) ale konečně i v ČR lze koupit hotové Grano cotto, bez zdržování se s domácí přípravou (bod 1 postupu) :yes:
https://www.monacoint.com/eshop/catalog/3165

Majda

3. 3. 2014 11:46

:-O:-p;-):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pastiera napolitana co vaříte na zelený čtvrtek napoletana recept neapolský kroupový koláč kroupy recepty jak dlouho vydrží uvařené kroupy oriskova nalpn jak upéct linecké aby se nespálilo voda z pomerančového květu do jídla

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr, žloutek, kůra citronová, kroupy ječné, mléko, citron, cukr, sůl, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, vejce, ovocný chlebíček, pomerančové aroma, skořice, sůl

TopRecepty.cz

Pastiera Napoletana po česku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bp4X