Brambory s kysaným zelím

tejaja Kuchařka: tejaja

Bramborová jídla 6 názorů

Suroviny

500 g malých brambor
1 kg kysaného zelí
1 červená paprika
1 žlutá paprika
1 cibule
olej
sůl
pepř
2 nožičky dobré klobásy
2 lžíce kremžské hořčice
1 kelímek zakysané smetany (asi 150 ml)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme. Nakrájanú cibuľu opražíme na troške oleja, pridáme kapustu a na prúžky nakrájené papriky, osolíme, okoreníme a podusíme asi 20 minút.

  2. Olúpané zemiaky zprudka orestujeme na oleji, pridáme na kolieska nakrájenú klobásu a spoločne ešte 5 minút restujeme. Vmiešame podusenú kapustu.

  3. Horčicu zmiešame s kyslou smotanou a nalejeme na jednotlivé porcie zemiakov.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Brambory s kysaným zelím

Tématické fráze: brambory s kysaným zelím pokrmy z kysaného zelí kysané zelí recept recepty z brambor kysane cervene zeli červené zelí kysané vařené kysané zelí kysane červene zelí recept vařené brambory s kysaným zelím červené zelí kysané recept brambory kysane zeli kysané zelí s bramborem varene brambory se zelim pokrmy s kysaným zelím brambory se zelím červené kysané zelí kysane zeli brambory brambory vařené se zelím bramborové pirohy se zelím kysané zelí a brambory

Zapomněl/a jsem heslo