Brambory s kysaným zelím

tejaja Kuchařka:

Bramborová jídla 6 názorů

57

Suroviny

500 g malých brambor
1 kg kysaného zelí
1 červená paprika
1 žlutá paprika
1 cibule
olej
sůl
pepř
2 nožičky dobré klobásy
2 lžíce kremžské hořčice
1 kelímek zakysané smetany (asi 150 ml)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme. Nakrájanú cibuľu opražíme na troške oleja, pridáme kapustu a na prúžky nakrájené papriky, osolíme, okoreníme a podusíme asi 20 minút.

  2. Olúpané zemiaky zprudka orestujeme na oleji, pridáme na kolieska nakrájenú klobásu a spoločne ešte 5 minút restujeme. Vmiešame podusenú kapustu.

  3. Horčicu zmiešame s kyslou smotanou a nalejeme na jednotlivé porcie zemiakov.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory s kysaným zelím

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo