Brambory s kysaným zelím

tejaja Kuchařka: tejaja

Bramborová jídla 6 názorů

Suroviny

500 g malých brambor
1 kg kysaného zelí
1 červená paprika
1 žlutá paprika
1 cibule
olej
sůl
pepř
2 nožičky dobré klobásy
2 lžíce kremžské hořčice
1 kelímek zakysané smetany (asi 150 ml)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme. Nakrájanú cibuľu opražíme na troške oleja, pridáme kapustu a na prúžky nakrájené papriky, osolíme, okoreníme a podusíme asi 20 minút.

  2. Olúpané zemiaky zprudka orestujeme na oleji, pridáme na kolieska nakrájenú klobásu a spoločne ešte 5 minút restujeme. Vmiešame podusenú kapustu.

  3. Horčicu zmiešame s kyslou smotanou a nalejeme na jednotlivé porcie zemiakov.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 52 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory s kysaným zelím

Tématické fráze: brambory s kysaným zelím pokrmy z kysaného zelí kysané zelí recept recepty z brambor kysane cervene zeli červené zelí kysané vařené brambory s kysaným zelím vařené kysané zelí kysane červene zelí recept kysané zelí s bramborem červené zelí kysané recept pokrmy s kysaným zelím brambory kysane zeli varene brambory se zelim brambory se zelím červené kysané zelí kysane zeli brambory brambory vařené se zelím brambory se kysaným zelím bramborové pirohy se zelím

Zapomněl/a jsem heslo