Nutriční hodnoty (Nákyp z filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 225 kJ / 1 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,30 g |
| Tuky | 103,32 g |
| – nasycené | 59,32 g |
| – nenasycené | 37,52 g |
| –– mononenasycené | 33,34 g |
| –– polynenasycené | 4,18 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 817 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,67 g |
| Sacharidy | 115,61 g |
| – cukry | 39,81 g |
| ––– laktóza | 34,81 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kostky 4 kostky rybího filé | Treska filet | |
| 3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| cca 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská |