Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pečená bylinková mrkev

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

9. 12. 2009 20:33

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 074 kJ / 735 kcal
Bílkoviny8,36 g
Tuky53,47 g
Vláknina22,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 411 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy46,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva

27. 2. 2017 01:08

ne sýr , ale sůl

Eva

27. 2. 2017 01:06

určitě nemusíte tak dlouho opékat, ani masox nemusíte dávat, raději , bylinky sýr po ukončení pečení trochu zdravých tuků a slunečnicových semínek do toho

Kvetinka Kvetinka

21. 2. 2017 15:29

dělám podobně k pečenému kuřeti. mrkev a petržel dohromady jsou super :yes:

popoluska340 popoluska340

21. 11. 2016 18:19

Ukladam na vyskusanie,mnaam.:yes::yes:

Daniel

11. 11. 2016 14:10

Prečo neolúpaný cesnak? Má to nejaký zvláštny význam? Inak to vypadá super, len toto ma trochu prekvapilo :)

lubinka

8. 11. 2016 02:37

dokonalý recept- pečená mkrvička a na to flákota masa - tak tuto kombinici já můžu:-K

Pajaja

7. 2. 2012 11:27

Zase dobrůtka, která na mně "vykoukla" z náhodných receptů! Mrkev miluji dušenou s vepřovým, ale doma by to nepozřeli, srabové. :-)) Tak si tuhle dobrůtku uvařím jen pro sebe, Eli! Krása :-p:yes::yes:+

Bibinka Bibinka

9. 12. 2009 23:13

Eli, dobrej nápad,co tě napad:-Dzaručeně udělám, mi mrkvičku rádi a zvlášť, když je zase jinak dělaná;-)Zaručenej 5.bodík:yes:

pipre pipre

9. 12. 2009 23:01

:-O..Tak to koukám, co jde s mrkví udělat. K masíčku to musí být opravdu chuťově zajímavá příloha:yes::yes:4.

Jenda1 Jenda1

9. 12. 2009 22:05

Eli, to je super parádní:yes:. Živě to vidím s nějakými medailonky z panenky:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +2

Iljusa Iljusa

9. 12. 2009 22:02

hmmm ... dobrůtka :yes:

yanull yanull

9. 12. 2009 21:39

Mrkev je u nás oblíbená, dokonce i dušená, dávám do ní nakonec trošku skořice, ale tato vypadá skvěle. Uvařila bych ji hned, ale nedostanu se k potřebným bylinkám, takže zatím odkládám, ale bodík posílám :yes::-p:-):-K

Eliza Eliza

9. 12. 2009 20:58

Mně právě moc nejede obyčejná dušená mrkev, nemám ráda tu její sladkou chuť, takže jsem vymýšlela, jak ji doladit a udělat z ní parádní jídlo. A také proto, že nás moje zlatá tchýně neustále zásobuje zeleninou všeho druhu...;-)

zizala zizala (moderátorka)

9. 12. 2009 20:39

Ó, bože, někdo by řekl obyčejná mrkev...:-p:-p tohle bych si dala hned:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: mrkev recepty co udělat z mrkve pečená mkev pečená mrkev jako příloha recept na pečenou mrkev recepty z mrkve peceni z mrkve ppečená mrkev pečená petržel pecena horka mrkev mrkev recept mrkev jako příloha pecena nebo grilovana mrkev pecene mrkev celer petrzel pečená.mrkew recepty mrkev příloha k mrkvi priloha z mrkve recept zeleninová příloha pecena mrkev

Suroviny: mrkev, česnek, olej olivový, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, kostka bylinková, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Pečená bylinková mrkev

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOkG