Nutriční hodnoty (Fazolová směs s pečenými brambůrkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 140 kJ / 1 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,08 g |
| Tuky | 73,79 g |
| – nasycené | 10,88 g |
| – nenasycené | 62,25 g |
| –– mononenasycené | 52,75 g |
| –– polynenasycené | 9,49 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 24,55 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 95,29 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-10 8-10 středně velkých brambor | Brambor zimní | 450 g |
| 2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření (bez soli a glutamanu) | Grilovací koření | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky směsi koření s medvědím česnekem | Česnek čerstvý | 10 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 1 plechovka 1 plechovka (430 g) Bonduelle Mexicana | ||
| 1 1 červené fazole s kukuřicí v chilli omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
| 10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 5 plátků 5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |