Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí stehno na rosé víně, se šalvějí a houskovým knedlíkem, s kukuřicí a petrželkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 482 kJ /
1 310 kcal
Bílkoviny34,97 g
– z toho živočišné bílkoviny31,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky111,31 g
– nasycené49,30 g
– nenasycené54,03 g
–– mononenasycené45,33 g
–– polynenasycené8,70 g
––– omega 30,28 g
Vláknina8,26 g
Cholesterol 856 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,66 g
Sacharidy24,97 g
– cukry9,14 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 krůtí stehno dolní Krůta stehno s kůží
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužek 4 stroužek česneku Česnek čerstvý 28 g
100 ml 100 ml vína rosé Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml masového vývaru Vývar masový 200 ml
3 PL 3 PL rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 45 ml
hrst hrst čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
sůl podle chuti Sůl mořská
kmín celý podle chuti Kmín
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
špetka špetka mleté červené papriky Paprika červená sušená
3 3 housky Houska pšeničná
50 ml 50 ml sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrst hrst petrželové nati Petržel nať čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 PL 1 PL smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.