Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Zelná pečeně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

6. 6. 2013 11:10

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 041 kJ / 2 161 kcal
Bílkoviny93,78 g
Tuky175,16 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 8,55 g
Sůl21,14 g
Sacharidy41,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem objevila v infocentru v Aši, kde propagovali „Přeshraniční gastronomické slavnosti“ . K tomuto báječnému jídlu ještě podávají v kraji Oberfanken omáčku, kterou dělají ze zbylé vody z kyselého zelí, trochu bílého vína, přidají jemně nasekanou podušenou cibuli a zahustí moukou. Na dochucení použijí – typicky fancké – cukr, sůl, koření, případně kysanou smetanu a podávají samozřejmě s brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

16. 12. 2017 16:37

jarda Kadic: Jaroušku, díky za zprávu a vyzkoušení:-K:-K:-K. U nás se vždycky vařilo z toho, co bylo dostupné v domě.

jarda Kadic jarda Kadic

15. 12. 2017 18:51

Dnes vyzkoušeno !Je to moc dobré, určitě jsem to nedělal naposledy!

rozmarynaH rozmarynaH

8. 6. 2013 20:40

jirholu: to mě skutečně těší, my jsme si také pochutnali. Ještě vyzkouším z hlávkového a díky za zprávu.:-K:-K

jirholu jirholu

7. 6. 2013 17:36

Dnes jsem dělala z hlávkového zelí a moc jsme si pochutnali. Jídlo je výborné i studené :-p:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

7. 6. 2013 17:10

Hanis:-K, Anna Kocikova:-K děkuji Vám.

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2013 15:48

Rozmarýnko nepohrdla bych:-*:-p:yes:Máš to moc hezké:-K

Hanis

7. 6. 2013 07:44

Dnes je to jeden lepší recept než druhý....zelí miluju, pochutnala bych si :-K

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 19:13

Bibinko díky:-K, Magdalenko díky:-K, Nikino díky:-K Opravdu jsem nečekala, že recept tak zaujme. Ostatně mě zaujal na první přečtení.

Nikina Nikina

6. 6. 2013 18:31

:-O moc pěkné :yes::-K

magdalenka magdalenka

6. 6. 2013 18:24

Skvelý recept, ukladám si, lebo sa mi náramne páči. :yes:

Bibinka Bibinka

6. 6. 2013 18:15

rozmarynaH:Rozmarýnko, hodně podobný recept tu mám, tak vím, jak je to dobré.:-p Dělám bez pečiva a dávám zakysanou smetanu. Dávám ti 15.bod:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 17:53

senky:-K, suslajda:-K, daniele72:-K, varilamyskakasicku:-K děkuji vám za bodíky i za palecky:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 6. 2013 17:45

:-p:-K:-K:yes::yes:

danielle72 danielle72

6. 6. 2013 16:12

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:;-)

suslajda suslajda

6. 6. 2013 15:56

U nás by chutnalo:yes::yes:+12

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zelné recepty pečené zelné řízky recept zelné slavnosti zelná pečně zelna hlavka recepty čerstvé zelí recepty zelna slavnost hlávkové zelí s mletým masem housky za pecene se slaninou recepty hlavkove zeli s mletym masem zelna pecene hovězi pěčeně zeli zelná hlávka druhy čerstvé hlávkové zelí s mletým masem

Suroviny: zelí kysané, cibule, maso mleté, slanina, houska, vejce, mléko, sůl, pepř, kmín celý, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Zelná pečeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3rgr