Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný perník s drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 743 kJ /
3 524 kcal
Bílkoviny52,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky153,82 g
– nasycené45,52 g
– nenasycené99,74 g
–– mononenasycené66,62 g
–– polynenasycené33,12 g
––– omega 36,75 g
Vláknina10,35 g
Cholesterol 549 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy476,90 g
– cukry244,30 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
160 g 160 g cukru krupice (podle sladkosti ovoce) Cukr bílý 160 g
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 plnější lžíce kakaa Kakao prášek
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
máslo na vymazání Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
švestky (nebo ovoce dle sezóny - jablka, hrušky, mirabelky, slívy...) Švestky čerstvé
1 hrnek 1 hrnek drobenky (možno dochutit skořicí nebo hrstí mletých ořechů) Drobenka 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.