Pstruh na zelenině

Casimanta Kuchař: Casimanta

2 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

2 pstruzi
šťáva z citronu
sůl
pepř
4 lžíce mouky
3 lžíce másla
konzerva sterilované zeleniny (hrášek s kukuřicí a mrkví)
125 ml bílého vína
1 lžíce sekané petrželky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvého pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepři­me. Obalíme v mouce.

  2. Na 2 lžících másla opéká­me po každé straně 5 min dozlatova.

  3. Šalotku oloupeme, jemně posekáme a zesklo­vatíme na 1 lžíci rozehřátého másla. Přidáme zeleninu.

  4. Zalijeme bílým vínem a dusí­me asi 5 min. na mírném ohni. Nakonec osolíme a opepříme.

  5. Ochutíme citronovou šťávou.
    Jako příloha mohou být americké brambory nebo přeliv tatarskou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pstruh na zelenině

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pstruh pečený na zelenině pečený pstruh na zelenině ryba na zelenině zapečený pstruh pstruh na zalenině pstruh foto pstruzi na zelenine pstruch na zelenine holandsky pstruh recept pstruh recepty video recepty na pečené pstruhy prtruh video recepty pstruh pstruh se zeleninou recept na pstruha video recept zapeceny pstruh na zelenine holandský pstruh citronový přeliv ryby na zelenine videorecepty pstruh

Zapomněl/a jsem heslo