Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na zelenině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Casimanta

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 985 kJ /
475 kcal
Bílkoviny5,66 g
Tuky25,48 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čerstvého pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepři­me. Obalíme v mouce. Krok 2: Na 2 lžících másla opéká­me po každé straně 5 min dozlatova. Krok 3: Šalotku oloupeme, jemně posekáme a zesklo­vatíme na 1 lžíci rozehřátého másla. Přidáme zeleninu. Krok 4: Zalijeme bílým vínem a dusí­me asi 5 min. na mírném ohni. Nakonec osolíme a opepříme. Krok 5: Ochutíme citronovou šťávou.
Jako příloha mohou být americké brambory nebo přeliv tatarskou omáčkou.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQzk

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQzk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh pečený na zelenině, pečený pstruh na zelenině, ryba na zelenině, zapečený pstruh, pstruh na zalenině, pstruh foto, pstruzi na zelenine, prtruh, pstruch na zelenine, pstruh se zeleninou, holandsky pstruh recept, pstruh recepty video, recepty na pečené pstruhy, video recepty pstruh, recept na pstruha video recept, zapeceny pstruh na zelenine, holandský pstruh, citronový přeliv, ryby na zelenine, videorecepty pstruh

Suroviny:
pstruh, šťáva citronová, sůl, pepř, mouka, máslo, zelenina sterilovaná, víno bílé, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu