Nutriční hodnoty (Květák s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,10 g |
| Tuky | 11,86 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 5,82 g |
| –– mononenasycené | 4,79 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 26,00 g |
| – cukry | 20,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
| 250 g 250 g uzeného masa - ramínko, plec, rolka... | Vepřová plec uzená | 250 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| máslo nebo olej | Máslo kravské | |
| 5 - 6 5 - 6 rozšlehaných vajec, dle velikosti | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |