Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s tmavou treskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
| Tuky | 93,74 g |
| – nasycené | 13,57 g |
| – nenasycené | 70,41 g |
| –– mononenasycené | 22,62 g |
| –– polynenasycené | 47,79 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 702 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,03 g |
| Sacharidy | 10,20 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 stonek 1 stonek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g šunky nejvyšší jakosti | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 středně velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 100 g 100 g majonézy Hellmann's | Majonéza | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 filety 2 filety tresky tmavé | Treska filet | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření vhodné na ryby | Pepř černý | |
| trošku trošku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| přepuštěné máslo na smažení | Ghí |