Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s tmavou treskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny106,46 g
– z toho živočišné bílkoviny100,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky93,74 g
– nasycené13,57 g
– nenasycené70,41 g
–– mononenasycené22,62 g
–– polynenasycené47,79 g
––– omega 31,43 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 702 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,03 g
Sacharidy10,20 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kedluben Kedluben čerstvý 180 g
1 stonek 1 stonek zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 g 100 g šunky nejvyšší jakosti Šunka vepřová vařená 100 g
1 1 větší vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 středně velké kyselé okurky Okurka polní zavařená
100 g 100 g majonézy Hellmann's Majonéza 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 filety 2 filety tresky tmavé Treska filet 400 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
koření vhodné na ryby Pepř černý
trošku trošku citronové šťávy Šťáva z citrónu
přepuštěné máslo na smažení Ghí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.