Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s tmavou treskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 93,74 g |
– nasycené | 13,57 g |
– nenasycené | 70,41 g |
–– mononenasycené | 22,62 g |
–– polynenasycené | 47,79 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 10,20 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 stonek 1 stonek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g šunky nejvyšší jakosti | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 středně velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
100 g 100 g majonézy Hellmann's | Majonéza | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 filety 2 filety tresky tmavé | Treska filet | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
koření vhodné na ryby | Pepř černý | |
trošku trošku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
přepuštěné máslo na smažení | Ghí |