Nutriční hodnoty (Azu po tatarsku z vepřového)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 521 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,71 g |
Tuky | 63,49 g |
– nasycené | 9,83 g |
– nenasycené | 44,74 g |
–– mononenasycené | 33,81 g |
–– polynenasycené | 10,94 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 7,18 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 27,89 g |
– cukry | 11,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového plecka | Vepřová plec | 700 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
100 ml 100 ml bílého vína nebo vody | Víno bílé suché | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
ň 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
asi 50 ml 50 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 50 ml |