Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Azu po tatarsku z vepřového)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 521 kJ /
1 320 kcal
Bílkoviny142,35 g
– z toho živočišné bílkoviny139,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,71 g
Tuky63,49 g
– nasycené9,83 g
– nenasycené44,74 g
–– mononenasycené33,81 g
–– polynenasycené10,94 g
––– omega 32,87 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 7,18 g
Sůl17,75 g
Sacharidy27,89 g
– cukry11,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřového plecka Vepřová plec 700 g
3 3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
100 ml 100 ml bílého vína nebo vody Víno bílé suché 100 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
ň 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
asi 50 ml 50 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.