Nutriční hodnoty (Dezert z ovesných vloček s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 860 kJ / 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,53 g |
| Tuky | 18,22 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 13,93 g |
| –– mononenasycené | 4,29 g |
| –– polynenasycené | 9,64 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 6,02 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,83 g |
| – cukry | 19,13 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |
| 40 g 40 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 15 g 15 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |
| 5 g 5 g loupaných nasekaných mandlí | Mandle loupané | 5 g |
| 5 g 5 g drcených pistácií | Pistácie | 5 g |
| 5 g 5 g čokoládového zdobení nebo nastrouhané hořké čokolády | Cukrářské zdobení | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky tekutého karamelu | Karamel | |
| ½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |