Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pečené na dvojím celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny4,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,05 g
Tuky0,81 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy7,02 g
– cukry3,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
malá sklenice sklenice sterilovaného celeru (330 g) Celer bulva sterilovaná
velká cibule Cibule čerstvá
máslo (nešetříme) Máslo kravské
sladká paprika Paprika červená sušená
mletý kmín Kmín mletý
špetka špetka kajenského pepře Chilli paprička mletá
špetka špetka zázvoru Zázvor sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.