Nutriční hodnoty (Kuře pečené na dvojím celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 317 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
| Tuky | 0,81 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 7,02 g |
| – cukry | 3,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| malá sklenice sklenice sterilovaného celeru (330 g) | Celer bulva sterilovaná | |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| máslo (nešetříme) | Máslo kravské | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| špetka špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská |