Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řeznický zabijačkový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 100 kJ /
2 175 kcal
Bílkoviny177,68 g
– z toho živočišné bílkoviny176,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky156,02 g
– nasycené43,14 g
– nenasycené80,82 g
–– mononenasycené65,83 g
–– polynenasycené14,99 g
––– omega 30,66 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 636 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy14,10 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g plecka Vepřová plec 400 g
400 g 400 g bůčku Vepřový bok 400 g
200 g 200 g vepřových jater Játra vepřová 200 g
1 1 ledvinka Ledviny vepřové
1 1 veliká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 krajíc 1 krajíc chleba Chléb pšeničný kváskový
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
červená paprika sladká Paprika červená sušená
červená paprika pálivá Paprika červená čerstvá
vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.