Nutriční hodnoty (Řeznický zabijačkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 100 kJ / 2 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 156,02 g |
– nasycené | 43,14 g |
– nenasycené | 80,82 g |
–– mononenasycené | 65,83 g |
–– polynenasycené | 14,99 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 14,10 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g plecka | Vepřová plec | 400 g |
400 g 400 g bůčku | Vepřový bok | 400 g |
200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g |
1 1 ledvinka | Ledviny vepřové | |
1 1 veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 krajíc 1 krajíc chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
červená paprika pálivá | Paprika červená čerstvá | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový |