Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 782 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 7,63 g |
| –– mononenasycené | 6,04 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety (lze i plátky krkovice) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 15 g |
| vývar (voda s kouskem masoxu) | Vývar hovězí |