Nutriční hodnoty (Dušená růžičková kapusta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 522 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
| Tuky | 2,11 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 1,12 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,30 g |
| – cukry | 38,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |