Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr- Kapřík

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2009 22:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie254 kJ / 61 kcal
Bílkoviny1,92 g
Tuky0,30 g
Vláknina2,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze dělat i z mraženého kapra, ale kdo má štěstí, že má doma, (jako já) nebo poblíž rybáře šikulu, tak použije čerstvého kapříka. My čerstvé ryby milujeme a vždycky se moc těším a jsem zvědavá, co manžel chytí. Je to pak taková improvizace na danou rybku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mirca75

2. 7. 2009 11:29

Petrre:-)díky;-)

Petrr

2. 7. 2009 11:21

Moc krásné

mirca75

13. 5. 2009 18:05

Bibinko:-)to nevadí:-).Třeba ho vyzkoušíš jindy:-p;-).A tvého "saturejku" už chválím u tebe:yes::-))

Bibinka

13. 5. 2009 14:07

Mirko, tak jsem se snažila, jak ho dneska udělám podle tebe a jelikož jsem neměla všechny ingredience, musela jsem improvizovat a vyšel z toho úplně novej recept, tak ho sem zřejmě dám-moc jsme si pochutnali:yes:a bodíka ode mě už máš stejně;-)

mirca75

12. 5. 2009 12:49

Špagetko:-)posílám Samuelovu stránku,ale bohužel:-(jsem našla jen "Dědka";-),ale očuchala jsem "Kapříka"koření a složení je velmi podobné:-p http://www.koreni-samuel.cz/smesi-koreni-samuel/de....Mám Samuelovo koření moc ráda,kupuji si ho u nás na vinobraních,nebo na staročeských trzích.Myslím že kdyby jsi jim písla dotaz ,kde se nejblíž ve tvém okolí vyskytují,tak ti určitě odpoví;-).
Bibinko:-)máš velmi šikovnou dcérenku;-),to asi máte rybí hody často;-).
Janka:-)neboj,ryby jsou ještě po zimě vyhládlé a tak se určitě nějaká hladovka najde co na ten háček skočí:-D.Já na to vždycky u manžela po zimě sázím;-):-D:-D
JanoR.:-)jak jsem psala,jde použít každé zelené koření na ryby,ale při tom množství co máš doma si určitě vybereš a namícháš co máte rádi vy:-p.Já to taky tak dělám,když už je sklenka s obrázkem rybky prázdná:-(;-):-)
Pipre:-)zkus kapra jen tak přírodně-osolit,potřít česnekem,trošičku kmína,opéct na másle,zakapat citrónkem a podávat s bramborem:-p:-pto je moje nej:-).
Jé a děkuji za tolik komentářů a bodíků:-*

JanaDorazinova

12. 5. 2009 11:43

No, kapříka bych měla, ale nemám ho na takové krásné podkovičky:-( a taky, koření "kapřík":-?, nebo, ještě líp.."Dědkův kapr od Samuela":-O To jsem ještě nikdy neslyšela a neviděla. Dá se použít normální koření na ryby? Já se z toho koření fakt picnu:-/ přítel nadává, že máme koření, kam se podíváme a že mám pořád málo:-)):-D Jinak, Mirco, moc inspirativní;-):yes::yes:

pipre

12. 5. 2009 09:39

Mirčo, závidím ti tvého rybáře:-) Já mám ryby moc ráda na jakýkoli způsob a konečně jim přišel na chuť i můj muž (ale jen proto, že chce hubnout a ryby jsou i zdravější, než maso) Kapra kupuji většinou jen na vánoce, ale to ho musím dělat jen smaženého s bramborovým salátem, ikdyž jsem několikrát navrhovala i jiný způsob úpravy. Moje chyba, že jsem dosud nevyzkoušela jiný způsob přes rok. Po tomto receptu to hodlám napravit, věřím, že zabere :-)Jen se musím porozhlédnout po tom koření. Krásné fotky, ukládám a dávám bod:yes:

Jana Pá

12. 5. 2009 09:37

Moc hezké:-), zítra jede manžel na ryby, tak pokud ryba uvidí háček:-?:-D, tak mu to připravím:yes:

Bibinka

12. 5. 2009 09:32

Je to možný:-?,zrovna jsem přemýšlela, jak zítra udělám kapříka a tady taková paráda jak na zavolanou:-OMirko dííííky a už teď si troufnu dát boďku-ta chuť je mi úplně jasná:yes: a zítra bude jen půlka kapra. Mám zamraženýho velkýho, to by jsme neujedli, tak druhá půlka bude zase jinak někdy jindy. Máme ho od naší dcéééérenky, která ho chytla:-!

spagetka

12. 5. 2009 08:38

Moc hezké a zase přehodnocuju dnešní vaření :-D:-p, jinak mě zaujalo totvé koření, musím se po něm podívat, nebo můžeš napsat, z čeho se skládají oba? Jestli tedy máš tu možnost. Jinak :yes::yes::yes:

mirca75

12. 5. 2009 06:52

HankoPu:-)Papriko:-)děkuji za bodíky a Papričko:-)-jestli jsou mé fotky byť jen na vteřinku jako od Elizy:-)(snad se Elizka nenazlobí:-(),tak to je pro mě ta největší pochvala:-8;-):-).

Paprika

12. 5. 2009 06:07

Mirčo - krásný fotky, je to úžasně barevné.:yes::yes::yes: Připomíná mi to skladbou zeleniny Itálii, i když nevím, jestli v Itálii jedí kapra. V první chvíli jsem podle těch fotek myslela, že je to od Elizy:-8. Fakt krása ;-)

HankaPu

11. 5. 2009 22:58

Mirčo, pěkné fotečky i receptík, kapra mám v mrazáku, tak určitě vyzkouším:yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kapr na přírodní způsob kapr přírodně kapr kapr recept kapr recepty recept na kapra kapr na přírodně prirodni kapr recept kapr přírodně top recepty kapr recept kapr smažený kapr přírodně kapr jinak recepty kapr přírodní obrázek kapra obrázky kaprů recepty z kapra kapr na přirodno jak upravit kapra recepty na kapra

Suroviny: kapr, koření kapřík, sůl, máslo, česnek, rajče, cibulka jarní, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kapr- Kapřík

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AnOz