Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňák s kapary a máslovou polentou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 120 kJ /
507 kcal
Bílkoviny8,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,88 g
Tuky17,76 g
– nasycené11,37 g
– nenasycené6,20 g
–– mononenasycené5,47 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,53 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy75,91 g
– cukry7,74 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 steaky z tuňáka Tuňák filet
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
citronový pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce studeného másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g instantní polenty Polenta 100 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.