Nutriční hodnoty (Tuňák s kapary a máslovou polentou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 120 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 17,76 g |
– nasycené | 11,37 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 5,47 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,53 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 75,91 g |
– cukry | 7,74 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
citronový pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g instantní polenty | Polenta | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |