Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s kadeřávkem a kuskusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 079 kJ /
258 kcal
Bílkoviny6,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,10 g
Tuky15,35 g
– nasycené9,19 g
– nenasycené5,39 g
–– mononenasycené4,52 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,05 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy19,52 g
– cukry7,30 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké listy kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
150 g 150 g kapustiček Kapusta růžičková čerstvá 150 g
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
hrst hrst kuskusu Kuskus pšeničný
vývar Vývar masový
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce ghí (přepuštěného másla) Ghí 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.