Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s kadeřávkem a kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 15,35 g |
– nasycené | 9,19 g |
– nenasycené | 5,39 g |
–– mononenasycené | 4,52 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,52 g |
– cukry | 7,30 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
150 g 150 g kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | 150 g |
2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
hrst hrst kuskusu | Kuskus pšeničný | |
vývar | Vývar masový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce ghí (přepuštěného másla) | Ghí | 15 g |