Nutriční hodnoty (Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 29,00 g |
| – nasycené | 12,10 g |
| – nenasycené | 16,80 g |
| –– mononenasycené | 13,40 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 246 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 3,38 g |
| – cukry | 0,58 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g steaků ze žraloka | Žralok filet | 400 g |
| 2 2 polévkové lžíce nakrájených sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |