Nutriční hodnoty (Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 29,00 g |
– nasycené | 12,10 g |
– nenasycené | 16,80 g |
–– mononenasycené | 13,40 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 3,38 g |
– cukry | 0,58 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g steaků ze žraloka | Žralok filet | 400 g |
2 2 polévkové lžíce nakrájených sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
olivový olej | Olej olivový | |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |