Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 789 kJ /
667 kcal
Bílkoviny82,27 g
– z toho živočišné bílkoviny82,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky29,00 g
– nasycené12,10 g
– nenasycené16,80 g
–– mononenasycené13,40 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,43 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy3,38 g
– cukry0,58 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g steaků ze žraloka Žralok filet 400 g
2 2 polévkové lžíce nakrájených sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce studeného másla Máslo kravské 10 g
olivový olej Olej olivový
citronový pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.