Nutriční hodnoty (Hruškový tvarožník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 815 kJ / 2 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
Tuky | 56,49 g |
– nasycené | 21,82 g |
– nenasycené | 22,45 g |
–– mononenasycené | 17,53 g |
–– polynenasycené | 4,93 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 284,97 g |
– cukry | 249,67 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
10 10 hrušek | Hruška čerstvá | 1300 g |
4-5 PL 4-5 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
nasekané mandle | Mandle loupané |