Nutriční hodnoty (Hruškový tvarožník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 815 kJ / 2 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
| Tuky | 56,49 g |
| – nasycené | 21,82 g |
| – nenasycené | 22,45 g |
| –– mononenasycené | 17,53 g |
| –– polynenasycené | 4,93 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 39,00 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 284,97 g |
| – cukry | 249,67 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vaječný bílek | 132 g |
| 1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 10 10 hrušek | Hruška čerstvá | 1300 g |
| 4-5 PL 4-5 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| nasekané mandle | Mandle loupané |