Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový tvarožník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 815 kJ /
2 107 kcal
Bílkoviny95,14 g
– z toho živočišné bílkoviny89,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,42 g
Tuky56,49 g
– nasycené21,82 g
– nenasycené22,45 g
–– mononenasycené17,53 g
–– polynenasycené4,93 g
––– omega 30,65 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 630 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy284,97 g
– cukry249,67 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vejce slepičí 280 g
1 1 pudinkový prášek Puding v prášku
10 10 hrušek Hruška čerstvá 1300 g
4-5 PL 4-5 PL moučkového cukru Cukr bílý 112.5 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
nasekané mandle Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.