Nutriční hodnoty (Vařená slepice s červeno-řepnou rýží - pro nejmenší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 634 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 5,11 g |
| – nasycené | 3,09 g |
| – nenasycené | 1,71 g |
| –– mononenasycené | 1,53 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,57 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 24,01 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malé slepičí křídlo | Slepice | |
| 1 1 malá červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 KL 1 KL ghí | Ghí | 5 g |
| 2 PL 2 PL rýže | Rýže bílá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |