Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-květákové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 476 kJ /
592 kcal
Bílkoviny31,12 g
– z toho živočišné bílkoviny17,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,04 g
Tuky20,52 g
– nasycené9,23 g
– nenasycené8,60 g
–– mononenasycené4,69 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,06 g
Vláknina16,06 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 687 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy63,40 g
– cukry10,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g oloupaných vařených brambor Brambor zimní 300 g
300 g 300 g syrového květáku Květák čerstvý 300 g
1 1 větší vejce Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g uzeniny podle chuti (sušená šunka, slanina, chorizo klobása...) Párek vepřový 60 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst hrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.