Nutriční hodnoty (Bramborovo-květákové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 476 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,04 g |
Tuky | 20,52 g |
– nasycené | 9,23 g |
– nenasycené | 8,60 g |
–– mononenasycené | 4,69 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 16,06 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 63,40 g |
– cukry | 10,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g oloupaných vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g syrového květáku | Květák čerstvý | 300 g |
1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
60 g 60 g uzeniny podle chuti (sušená šunka, slanina, chorizo klobása...) | Párek vepřový | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst hrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | |
olej na smažení | Olej řepkový |