Nutriční hodnoty (Barevná velikonoční sekaná s mrkví ve tvaru vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 720 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,47 g |
Tuky | 36,48 g |
– nasycené | 8,90 g |
– nenasycené | 17,66 g |
–– mononenasycené | 14,80 g |
–– polynenasycené | 2,87 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 15,78 g |
– cukry | 6,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mleté vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
celý kmín | Kmín | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
3 lžíce 3 lžíce nahrubo nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 45 g |
kukuřičná strouhanka | Strouhanka kukuřičná | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
3 3 červené minipapričky | ||
majoránka | Majoránka sušená | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
vývar z kostí | Vývar masový | |
1 1 bílek na potření | Vaječný bílek | 33 g |