Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 688 kJ /
642 kcal
Bílkoviny18,46 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,06 g
Tuky32,86 g
– nasycené20,73 g
– nenasycené11,67 g
–– mononenasycené8,43 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,32 g
Vláknina22,42 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy57,02 g
– cukry12,20 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
3-4 3-4 střední brambory Brambor zimní 175 g
2 2 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
1 svazek 1 svazek medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý 250 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 l 1 l zeleninového vývaru (podle potřeby) Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
pesto z medvědího česneku (nemusí být) Pesto z medvědího česneku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.