Nutriční hodnoty (Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 688 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,06 g |
Tuky | 32,86 g |
– nasycené | 20,73 g |
– nenasycené | 11,67 g |
–– mononenasycené | 8,43 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 22,42 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 57,02 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
3-4 3-4 střední brambory | Brambor zimní | 175 g |
2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 svazek 1 svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 250 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 l 1 l zeleninového vývaru (podle potřeby) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
pesto z medvědího česneku (nemusí být) | Pesto z medvědího česneku |