Nutriční hodnoty (Rychlý džuveč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 069 kJ / 2 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
| Tuky | 56,76 g |
| – nasycené | 21,42 g |
| – nenasycené | 28,11 g |
| –– mononenasycené | 22,72 g |
| –– polynenasycené | 5,39 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 327 mg |
| Sodík | 8,58 g |
| Sůl | 21,07 g |
| Sacharidy | 336,00 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,75 kg 0,75 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 1 sklenice 1 sklenice - 0,7 l domácího leča * | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 0,4 kg 0,4 kg rýže nebo 4 sáčky po 100g | Rýže bílá | 400.0000059604645 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky soli do rýže | Sůl mořská | 12 g |