Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s karamelovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 271 kJ / 6 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,40 g |
Tuky | 257,44 g |
– nasycené | 145,10 g |
– nenasycené | 94,42 g |
–– mononenasycené | 82,38 g |
–– polynenasycené | 12,04 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 714 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 869,00 g |
– cukry | 494,60 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
4 lžíce 4 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
4 4 jablka (větší) | Jablko čerstvé | 600 g |
tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |