Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s karamelovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 271 kJ /
6 279 kcal
Bílkoviny106,23 g
– z toho živočišné bílkoviny53,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,40 g
Tuky257,44 g
– nasycené145,10 g
– nenasycené94,42 g
–– mononenasycené82,38 g
–– polynenasycené12,04 g
––– omega 31,08 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 714 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy869,00 g
– cukry494,60 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
4 lžíce 4 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 60 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
4 4 jablka (větší) Jablko čerstvé 600 g
tuk (na vymazání plechu) Margarín
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.