Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s karamelovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 271 kJ / 6 279 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 106,23 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,40 g | 
| Tuky | 257,44 g | 
| – nasycené | 145,10 g | 
| – nenasycené | 94,42 g | 
| –– mononenasycené | 82,38 g | 
| –– polynenasycené | 12,04 g | 
| ––– omega 3 | 1,08 g | 
| Vláknina | 30,60 g | 
| Cholesterol | 2,19 g | 
| Sodík | 714 mg | 
| Sůl | 1,90 g | 
| Sacharidy | 869,00 g | 
| – cukry | 494,60 g | 
| ––– laktóza | 2,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g | 
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g | 
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml | 
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g | 
| 4 4 jablka (větší) | Jablko čerstvé | 600 g | 
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |