Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk s vejci v aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 353 kJ / 84 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,74 g |
| Tuky | 0,35 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
| – cukry | 6,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 sáček 1 sáček čiré želatiny | Želatina vepřová | |
| vařená vejce | Vejce slepičí | |
| nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| šunka | Šunka vepřová vařená |