Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk s vejci v aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 353 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,74 g |
Tuky | 0,35 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 15,60 g |
– cukry | 6,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
1 sáček 1 sáček čiré želatiny | Želatina vepřová | |
vařená vejce | Vejce slepičí | |
nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
šunka | Šunka vepřová vařená |