Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk s vejci v aspiku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie353 kJ /
84 kcal
Bílkoviny2,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,74 g
Tuky0,35 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy15,60 g
– cukry6,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
1 sáček 1 sáček čiré želatiny Želatina vepřová
vařená vejce Vejce slepičí
nakládané okurky Okurka polní zavařená
šunka Šunka vepřová vařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.