Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povelikonoční vajíčkový salát s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 411 kJ /
1 532 kcal
Bílkoviny105,36 g
– z toho živočišné bílkoviny103,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,73 g
Tuky120,06 g
– nasycené23,17 g
– nenasycené72,05 g
–– mononenasycené38,25 g
–– polynenasycené33,81 g
––– omega 30,94 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 2,38 g
Sodík 2,79 g
Sůl6,44 g
Sacharidy7,45 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-9 8-9 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 595 g
1 1 větší jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
150 g 150 g uzeného masa Vepřová plec uzená 150 g
1-2 1-2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1-2 lžičky 1-2 lžičky pikantní hořčice Hořčice dijonská 7.5 g
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.