Nutriční hodnoty (Svačinový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 736 kJ / 893 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g | 
| Tuky | 62,87 g | 
| – nasycené | 11,80 g | 
| – nenasycené | 42,04 g | 
| –– mononenasycené | 34,78 g | 
| –– polynenasycené | 7,26 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 9,44 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 1,33 g | 
| Sůl | 2,84 g | 
| Sacharidy | 34,57 g | 
| – cukry | 21,80 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g | 
| listy listy různých druhů dubáčku | ||
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g | 
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 1/2 sklenky 1/2 sklenky nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml | 
| 1 lžička 1 lžička pískového cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g | 
| mletý pepř | Pepř černý mletý |