Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s domácí tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 927 kJ / 2 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 231,25 g |
| – nasycené | 45,17 g |
| – nenasycené | 180,91 g |
| –– mononenasycené | 52,75 g |
| –– polynenasycené | 128,16 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 257 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 2,99 g |
| Sacharidy | 21,40 g |
| – cukry | 14,90 g |
| ––– laktóza | 8,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-300 g 250-300 g kuřecího masa (vařené, grilované, pečené) | Kuře prso | 275 g |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 100 g 100 g sýru Gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 200 ml 200 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 200 ml |
| lžička lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| malá šalotka | Šalotka čerstvá |