Nutriční hodnoty (Tyrolské špekové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 344 kJ / 1 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,78 g |
| Tuky | 117,01 g |
| – nasycené | 54,19 g |
| – nenasycené | 55,88 g |
| –– mononenasycené | 46,34 g |
| –– polynenasycené | 9,54 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 15,55 g |
| Cholesterol | 629 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,43 g |
| Sacharidy | 174,48 g |
| – cukry | 28,28 g |
| ––– laktóza | 12,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |