Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 899 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,36 g |
| Tuky | 21,39 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 18,35 g |
| –– mononenasycené | 12,98 g |
| –– polynenasycené | 5,36 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 19,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 952 mg |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 102,19 g |
| – cukry | 12,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku pažitky | Pažitka čerstvá | 25 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín celý | Kmín |