Nutriční hodnoty (Hrušková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 166 kJ / 4 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,25 g |
Tuky | 208,64 g |
– nasycené | 115,88 g |
– nenasycené | 74,73 g |
–– mononenasycené | 64,38 g |
–– polynenasycené | 10,35 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 913 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 470,58 g |
– cukry | 224,98 g |
––– laktóza | 7,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1,5 1,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
kompotované ovoce | Jahody zavařené | |
moučkový cukr | Cukr bílý |