Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie17 166 kJ /
4 103 kcal
Bílkoviny80,45 g
– z toho živočišné bílkoviny40,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,25 g
Tuky208,64 g
– nasycené115,88 g
– nenasycené74,73 g
–– mononenasycené64,38 g
–– polynenasycené10,35 g
––– omega 31,07 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 913 mg
Sůl2,44 g
Sacharidy470,58 g
– cukry224,98 g
––– laktóza7,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
200 g 200 g změklého másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1,5 1,5 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá
kompotované ovoce Jahody zavařené
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.