Nutriční hodnoty (Květákový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 702 kJ / 885 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 67,14 g |
| – nasycené | 11,96 g |
| – nenasycené | 42,89 g |
| –– mononenasycené | 19,48 g |
| –– polynenasycené | 23,41 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 803 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 21,03 g |
| – cukry | 17,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 15 15 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 450 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| polovina citronu | Citrón čerstvý | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 hrsti 2 hrsti salátového mixu | ||
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| šunka | Šunka vepřová vařená |