Nutriční hodnoty (Květákový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 702 kJ / 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 67,14 g |
– nasycené | 11,96 g |
– nenasycené | 42,89 g |
–– mononenasycené | 19,48 g |
–– polynenasycené | 23,41 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 21,03 g |
– cukry | 17,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
15 15 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 450 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
polovina citronu | Citrón čerstvý | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 hrsti 2 hrsti salátového mixu | ||
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
šunka | Šunka vepřová vařená |