Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňový koláč s ořechovým těstem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 623 kJ /
3 734 kcal
Bílkoviny65,26 g
– z toho živočišné bílkoviny22,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,10 g
Tuky222,85 g
– nasycené96,07 g
– nenasycené107,79 g
–– mononenasycené55,10 g
–– polynenasycené52,69 g
––– omega 38,38 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 238 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy358,54 g
– cukry191,53 g
––– laktóza1,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
100 g 100 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
90 g 90 g moučkového cukru Cukr bílý 90 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
60 g 60 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 1.3333333730697632 g
200 g 200 g třešní (podle potřeby) Třešně čerstvé 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.